Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)

de marieta in Prajituri, 30 Noi 2011 | 8947 vizualizari

 

bune si tin mult timp

 

INGREDIENTE

  • 300g faina de buna calitate,
  • 100g zahar,
  • 200g unt,
  • 1 ou,
  • o priza sare,
  • 1 vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt (Butterplätzchen):

Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care se decupeaza cu diferite forme.

Se dau la cuptor la foc moderat pana se rumenesc putin de tot pe margine. Se lipesc cate doua cu marmelada sau nutela, apoi se dau cu glazura de ciocolata alba sau neagra si cu bombonele colorate. Se pastreaza in cutie cu capac.

TIPS-URI

1

sunt foarte fragede trebuie lucrat cu atentie!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt, nuca de cocos si fistic