Fursecuri de post cu cacao

de RoXx in Dulciuri, 28 Noi 2013 | 22126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 13 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri esenta rom
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de post cu cacao:

Intr-un castron se amesteca bine cu un tel, zaharul impreuna cu lingurile de cacao si apa .Se adauga uleiul ,esenta de rom, praful de copt si faina treptat.Se framanta  pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini.Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm  si se taie in diferite forme (eu le-am facut rotunde). Intr-o tava in care am pus hartie de copt,se pun fursecurile formate si se introduc la cuptor la foc mediu timp de 10-15 min. 

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina poate varia in functie de tipul ei

2

Cel mai bine se pastreaza daca se tin intr-o punga de plastic

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane cu lapte condensat