Fursecuri fragede

de jolygina in Prajituri, 17 Mar 2015 | 7484 vizualizari

 

reteta ii apartine jamilei ,mi-au placut foarte mult si au devenit preferatele noastre ,am facut si cu ciocolata alba dar s-au mancat cam repede si nu am apucat sa le fotografiez ,merg nemaipomenit la cafea dimineata

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 250 g zahar
  • 80 g cacao
  • 100 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g unt
  • un pliculet praf de copt
  • o esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Incepem prin a mixa untul cu zaharul, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza in amestecul de unt cu zahar, apoi adaugam esenta de rom. Amestecam ingredientele uscate: faina, cacaoa si praful de copt si le amestecam cu aluatul obtinut .

Punem compozitita la frigider timp de 30 de minute dupa care o scoatem si formam bilute din ea, relativ mici apoi le dam prin zaharul pudra si le asezam intr-o tava cu distanta intre ele

Le punem la cuptorul incins circa 20-25 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert cu ciocolata si capsuni