Fursecuri spritate, cu ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 6091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt sau Rama mit Butter
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf copt
  • o lingurita extract de vanilie
  • un vf cutit sare
  • o lingura cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate, cu ciocolata:

Intr-un vas termorezistent puneti untul, ciocolata taiata bucatele si zaharul pudra.

Lasati la foc mic amestecand pana la omogenizare.

Lasati sa se raceasca, apoi adaugati vanilia si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.

Adaugati faina cernuta amestecata cu cacaua si praful de copt, in doua transe. Omogenizati.

Puneti compozitia in presa de fursecuri (eu am pus-o in posh :))) si am facut muschi la brate strangand la poshul ala :))), da' a trecut si asta :D )

Spritati fursecurile pe o tava in care ati pus hartie pentru copt apoi bagati tava la cuptor.

Coaceti la 180 grade timp de 10 minute.

Pudrati cu zahar pudra, glazurati cu ciocolata topita sau lasati-le exact asa cum sunt! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spritate, cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Zambareata 1

24.12.2014, 12:02

Chiar ca bune sunt,tocmai am papat una,aseara la 10 spritam de zor la fursecurile astea,am facut si eu muschi ca tineDa' nu-mi pare rau ca asa-s de buneeee,daca mai stau mult pe langa ele nu mai ramane nimicBravooo

gaby_duceag 1

24.12.2014, 20:09

)) tu, sincer iti zic, mie nu imi plac ))))))))). pt mine " ceva bun" e numa ce are crema, restul e de mancare))

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri simple