Fursecuri spritate cu portocale

de anca_rm in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 3226 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile . Au iesit foarte gustosi si fragezi.Sper sa le fi placut celor care le-au primit 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 100 gr zahar pudra sau 80 gr Green Sugar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • coaja de la o portocala
  • 100 ml suc suc de portocala
  • 5 gr praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate cu portocale:

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis.

 Adaugam scortisoara , coaja si sucul de portocala si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor moale .

Aluatul il punem intr-o forma de biscuit si incepem sa formam biscuitii .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

 Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spritate cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

07.03.2016, 19:47

Zamfira 1

08.03.2016, 08:03

elucubratiiculinare 1

09.03.2016, 08:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]