Fusilli cu carnati

de mihasara in Fusilli, 3 Apr 2013 | 5762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fusilli (eu folosesc Barilla)
  • 500g carnati
  • 700ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carnati:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul.

Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri.

Ii lasam se se prajeaza putin si adaugam legumele.

Le lasam pe foc pana sa se inmoaie ceapa  si adaugam sucul de rosii.

Adaugam condimentele si lasam sa fiarba sucul la foc mic, aproximativ 25 de minute.

Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul.

Se presara patrunjel si parmezan ras(daca doriti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:30

Bune!

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:11

Alexandra Elena 1

03.05.2013, 12:33

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu smantana, branza si jambon