Fusilli cu carne tocata si zucchini

de Bya Ralu in Fusilli, 26 Iul 2014 | 8956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • carne tocata de porc
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri bulion
  • 50 ml vin rose
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne tocata si zucchini:

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.

Adaugam carnea tocata peste ceapa,punem condimentele,vinul si lasam sa scada,dupa care adaugam apa pana cand se fierbe carnea(cca 30 minute).

Dovlecelul il lasam cu coaja si il taiem in doua si feliute subtiri,iar rosia o taiem cuburi,iar usturoiul il zdrobim.Se adauga peste carnea tocata,se mai adauga putina apa si bulionul si se mai lasa circa 10 minute pe foc.

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,dupa ce da in clocot se adauga pastele.

Peste sosul format din carne tocata se pun pastele scurse de apa,se amesteca bine si se lasa 2-3 minute pe foc.

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]