Fusilli cu naut

de Bya Ralu in Paste, 29 Oct 2015 | 3128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • 1/2 -1 cutie naut
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu naut:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa timpul scris pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu morcovul taiat rondele.

Dupa cateva minute se acopera cu apa,se pune usturoiul strivit si se lasa la foc mic sa farba.Cand apa a scazut se pune pasta de rosii,condimentele,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 5-10 minute.

Cand pastele sunt gata se scurg de zeama si se pun peste sos,impreuna cu nautul scurs de zeama.

Se lasa cateva minute pe foc,dupa care se serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza calita