Galuste de cartofi umplute cu prosciutto

de angyb in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 6866 vizualizari

 

Am vazut galustele lui Laly si m-au tentat foarte mult asa ca la munca dar cu putine modificari.

 

INGREDIENTE

  • Pt.galuste:
  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 100g pesmet
  • 50 g parmezan
  • 50 g cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • Pt.umplutura:
  • 200g prosciutto cotto
  • 50g cascaval
  • Mai avem nevoie de:
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu prosciutto:

Pasati cartofii ca si pt.pireu, dupa care adaugati oul, pesmetul, parmezanul, cascavalul ras si un pic de sare dupa gust. Se framanta un aluat care sa se desprinda de pe maini. Daca este nevoie mai adaugati un pic de pesmet.

Taiati cubulete mici prosciutto si prajiti-l un pic ,lasati-l sa se raceasca dupa care adaugati cascavalul ras.

Din aluatul de cartofi modeleati bile in care faceti o adancitura in care se adauga amestecul de prosciutto si cascaval si se acopera cu aluat .

Galustele obtinute se trec prin ou batut si apoi prin pesmet si se pun la prajit in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]