Galuste de dovlecei si branza la ceaun

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 3984 vizualizari

 

Geniale.....pur si simplu!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel mare( sau unul mic)
  • 140 gr telemea( eu am pus Hochland de vaca)
  • 5 linguri branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • un praf de turmeric( merge si fara)
  • un praf de sare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • marar tocat( 1/2 legatura)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de dovlecei si branza la ceaun:

Amestecam branza moale cea faramitata cu oul si albusul. Adaugam si restul ingredientelor, ceapa si usturoiul tocate marunt, faina, grisul, sarea, turmericul si la sfarsit dovlecelul dat pe razatoarea mare.

Formam galustele luand usor din compozitia moale si tavalindu-le prin pesmet.

Facem cate  patru cinci cate prajim intr-o transa in ceaun. In timp ce le prajim preparam altele, sau le putem face pe toate si dupa sa le prajim.

Le scurgem pe un prosop de hartie de excesul de ulei.

Le servim dupa dorinta...sunt incredibil de gustoase si dau dependenta:))) maine le fac din nou :D

TIPS-URI

1

Le puteti proba si coapte la cuptor pentru a evita prajeala

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de dovlecei si branza la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (27)

Satisfyyourcravings 1

10.04.2013, 00:33

Yummy!

diana_k 1

10.04.2013, 13:22

foarte bune galustele

Sim0na 1

10.04.2013, 14:19

Interesanta combinatia! trebuie incercata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc umplute cu cascaval de casa