Galuste din branza de vaci cu sos

de Lau in Mancaruri de legume, 21 Iun 2014 | 4408 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi,multumesc frumos>:D

 

INGREDIENTE

  • Galuste
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • faina
  • Sos de rosii
  • 5 rosii
  • 1 cana apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • 1 ceapa mica
  • rozmarin
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din branza de vaci cu sos:

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele,

Intre timp punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galustele toate odata,fierbem la foc potrivit cca 8 min dupa care le scoatem intr-un bol,

Sosul de rosii-ceapa tocata marunt,usturoiul curatat si taiat in 2,le calim putin dupa care adaugam rosiile(care le-am tocat la robot)cana de apa,busuioc,rozmarin si lasam sa fiarba la foc potrivit,la final potrivim cu sare,piper si lingurita de zahar,adaugam galustele si mai lasam pe foc cca 3 min,

La final putem adauga patrunjel verde tocat, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din branza de vaci cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

22.06.2014, 10:36

ce bunatate!

laura_n 1

22.06.2014, 13:21

o reteta care imi face cu ochiul

Lau 1

22.06.2014, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]