Galuste imperiale

de Dya Daniela Andrei in Supe, 18 Iun 2013 | 4196 vizualizari

 

Astazi le-am preparat pentru prima data si tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu le-am incercat mai demult!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g cascaval
  • un praf de sare
  • 100 gr gris pentru galuste
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri cu ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Ouale batute spuma cu un praf de sare, le amestecam cu cascavalul ras si cu untul moale. Adaugam apoi faina si grisul si omogenizam totul. Compozitia formata o turnam intr-o tava unsa cu putin ulei (2 linguri) si o dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand s-a copt, taiem in formele dorite. Se folosesc cu succes la supe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]