Galusti de ciuperci cu sos de rosii

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6625 vizualizari

 

Este o reteta din zona Cimpina, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 6 linguri faina
  • o ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galusti de ciuperci cu sos de rosii:

Se curata ciupercile se fierb si se toaca, se amesteca cu faina sarea si piperul. Se formeaza galusti pe care le fierbem in apa clocotita cu sare. Cat fierb ,se pregateste sosul. Ceapa se taie marunt se caleste, apoi se toarna rosiile decojite si pasate. Se pune sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic. Se scot galustile pe farfurie impreuna cu sosul de rosii.POFTA BUNA!

Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Galusti de ciuperci cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post cu ciuperci