Garnitura de artofi evantai

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2015 | 14331 vizualizari

 

Un deliciu la ceas de seara!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviti ca marime
  • 350 g muschi file afumat
  • 300 g cascaval Delaco DeSenvis
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de artofi evantai:

Curatam si spalam bine cartofii si ii crestam usor astfel incat partea de jos sa ramana intacta. Rumenim putin muschiul file pentru un plus de aroma si taiem fasii. Impletim frumos fasiile de muschi printre crestaturiile cartofiilor. Asezonam cu sare, piper, cimbru si boia de ardei. Radem cascaval deasupra.

Intr-o tava de yena punem ulei de masline si aranjam frumos cartofii in ea. Dam la buptor pentru 50-60 minute. Decoram si servim calzi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui boiaua de ardei dulce cu cea iute.

2

Daca va place gustul mai picant puteti adauga ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de artofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"