Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Oct 2014 | 10742 vizualizari

 

o mancare delicioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 5 linguri ulei
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie:

Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete si ii spalam in mai multe ape.

Curatam ceapa,o spalam,apoi o taiem fideluta.

Spalam ardeiul kapia si il taiem rondele,

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, calim 2 minute ceapa si ardeiul, apoi adaugam cartofii scursi de apa.

Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa se  gateasca garnitura la foc iute.

Amestecam des sa nu se prinda mancarea de tigaie.

Dupa ce s-au gatit cartofii, mai exact atunci cand intra furculita usor in cuburile de cartofi, oprim focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]