Garnitura de spanac

de xana in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2013 | 10602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de spanac congelat
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2 catei de usturoi taiat marunt
  • 1 cescuta lapte
  • margarina cat o nuca
  • 1 lingurita faina
  • ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de spanac:

Spanacul descongelat l-am taiat cat se poate de marunt. Intr-o tigaie am prajit in ulei ceapa si usturoiul la foc mic, cat sa se inmoaie dupa care am adaugat spanacul, sare si piper si am lasat cam 15 minute la foc mediu.

Cand a fost gata fiert, l-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus margarina si faina, am amestecat bine pana faina s-a incorporat in margarina topita. Putin cate putin am pus lapte pana a ajuns la o consistenta cremoasa. Atunci am aditionat spanacul, am amestecat bine si gata! Cui ii place poate sa mai puna la urma un catel de usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu urzici - Sanatate si gust intr-o reteta simpla