Gateau a l'Orange

de dentistutza in Dulciuri, 24 Mar 2012 | 3506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua separate albusuri/galbenusuri
  • 1.5 cani zahar
  • 1/2 cana ulei
  • coaja rasa de la 2 portocale
  • un pahar zeama de portocale
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 60 gr. nuci caramelizate in 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gateau a l'Orange:

Cele 4 galbenusuri se mixeaza cu 1 cana zahar+ zahar vanilat pana se albesc.Se toarna uleiul in fir amestecand  continuu. Apoi se adauga coaja si zeama de portocale si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu praful de sare si apoi cu 1/2 cana de zahar. Cele doua compozitii se amesteca cu grija, cu o paleta si apoi se incorporeaza si nucile caramelizate, racite si tocate cu cutitul. Tava de copt se unge cu ulei si se introduce la cuptor la foc potrivit pentru aprox. 25 minute. Se taie cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gateau a l'Orange" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune - Gomboti