Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 3829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 3 kg zahar
  • sucul de la 3 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Se curata capsunii de codite si se spala bine.

Capsunii i-am taiat in 4 bucati pe fiecare si i-am amestecat cu zahar.

Am lasat capsunii de seara pana dimineata amestecati cu zaharul.

Dimineata am pus capsunii la fiert la foc mic si am spumat din cand in cand.

Se adauga si sucul de la lamai aproape la sfarsit.

Eu am fiert gemul aproape 5 ore.

Am pus gemul in borcanele spalate bine si puse la uscat in cuptor.Borcanele trebuie sa fie fierbinti.

Se pune capacul si se intoarce borcanul cu capul in jos.

Se acopera borcanele cu o patura si se lasa pana a doua zi cand pot fi duse in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta