Gem exotic de piersici

de Anamaria7 in Dulceata / Gem, 21 Iul 2011 | 4756 vizualizari

 

Cate arooome :)

 

INGREDIENTE

  • 10 kg piersici foarte bine coapte (fara samburi)
  • 1 ananas mare
  • 1 lg ghimbir ras
  • 7 kg zahar
Portii: 32
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem exotic de piersici:

Piersicile se taie cubulete, iar ananasul se paseaza cu blenderul.

Fructele se lasa peste noapte cu zaharul pe ele ca sa lase zeama, altfel se prind pe foc. A doua zi se adauga ghimbirul si se pune oala la foc mic (preferabil pe table/tigle) si se lasa pana se ingroasa si se gelifica daca luam putin cu lingura si lasam la racit pe o farfurioara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem exotic de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]