Ghebe in saramura

de lili in Conserve, 20 Oct 2010 | 14978 vizualizari

 

e sezonul ghebelor, deci ia sa punem cateva pentru la iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ghebe
  • sare gema pt saramura
  • apa 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe in saramura:

Ghebele le-am spalat foarte bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le-am asezat in borcane, am facut saramura peste ele si le-am dat la dunst 30 min. Iarna se pot folosi la sarmale, se pot face cu maioneza sau la diverse mancaruri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lili 1

23.10.2010, 17:54

Laly te astept!!!! Anca prin paduri au fost...aici la noi au fost anul asta multe

eclerash 1

24.10.2010, 18:09

o singura data am mancat si am devenit fan nr 1!

alinutzika 1

03.08.2011, 00:33

imi plac enorm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune (2)