Ghiveci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 19 Iun 2013 | 6497 vizualizari

 

Personal, prefer sa pregatesc ghiveciul cu legume proaspete. Insa cum cererea a fost de o combinatie cu ghiveci din comert, m-am conformat desi nu sunt deloc adepta acestuia. Cica are el un gust special, dar mie nu imi place! :D

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • un borcan de ghiveci (cumparat)
  • o bucata de telina
  • 3-4 cartofi noi
  • 2 rosii mari
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • sare dupa gust
  • o mana de pastai
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 2-3 castraveti murati/la otet
  • optional: 2 linguri cu suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Rumenim usor aripioarele de pui, peste care adaugam legumele taiate mai mare. Le lasam sa se patrunda usor (intr-o cratita acoperita) la foc potrivit si fara a le amesteca pentru a nu se sfarama. Punem apoi ghiveciul si sucul de rosii amestecand usor, potrivim de gust cu sare si lasam sa fiarba pana ce sosul se leaga suficient. Dupa ce luam cratita de foc presaram verdeturile dupa bunul plac.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]