Ghiveci cu cartofi şi varză - de post

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 10 Apr 2012 | 11145 vizualizari

 

Ghiveciul acesta "s-a născut" în urma valorificării legumeler rămase prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi;
  • 1/4 varză;
  • 1 morcov;
  • 1/2 ţelină;
  • 2 cepe;
  • 3-4 lg zarzavat (roşii + verdeaţă);
  • 2 lg bulion;
  • 1 lgţ cimbru;
  • 1/2 lgţ chili;
  • 2 foi de dafin pătrunjel;
  • ulei de floarea soarelui;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu cartofi şi varză - de post:

Se căleşte ceapa. 

Se adaugă morcovii, ţelina apoi cartofii tăiaţi cuburi şi varza (tocată măricel).

Se adaugă zarzavatul, bulionul.

Se toarnă 2 căni cu apă caldă.

Se condimentează cu  sare, cimbru, chili, foi de dafin, piper.

Se fierbe la foc mic.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu cartofi şi varză - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume