Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iul 2013 | 6814 vizualizari

 

as putea afirma ca aceasta mancare este preferata mea pe perioada verii... se prepara repede si e delicioasa datorita faptului ca legumele sunt mereu proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (de marime medie)
  • 1 cartof mare
  • 1/2 kg rosii foarte coapte
  • 2 cepe potrivite
  • buchetele de conopida,cca 200 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 1 ardei bulgaresc (cu un grad foarte redus de iuteala)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa, o calim in ulei. Adaugam cartoful taiat cubulete si conopida (buchetele). Completam cu apa pana acoperim legumele si le lasam sa fiarba cca 15 minute la foc redus. Adaugam dovlecelul taiat cubulete, rosiile date pe razatoare si ardeiul taiat rondele. Condimentam dupa gust iar la final, cand scade apa adaugam patrunjel verde tocat si servim.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]