Ghiveci pentru iarna

de lili in Conserve, 29 Noi 2013 | 18481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceapa
  • 4 kg ardei
  • 5 vinete
  • 1 kg morcovi ( daca vreti si telina sau pastarnac)
  • ulei
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci pentru iarna:

Se taie ceapa marunt, morcovii de dau pe razatoare si se pun la calit. Se adauga ardeiul taiat cubulete si la urma vinetele curatate si taiate cubulete.Cand sunt calite bine legumele adaugam bulion dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva minute. Adaugam salicilat si il lasam sa se raceasca putin. Il punem in borcane. Se da la dunst cca 15-20 minute de cand incepe sa fiarba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post