Gnocchi cu rosii si spanac

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 5884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr Gnocchi
  • 300 gr rosii, taiate cubulete
  • 100 gr frunze de spanac, fierte
  • 140 gr iaurt
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 200 gr branza de vaci
  • sare si piper negru
  • 1 lingura ulei de masline cu ardei&usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu rosii si spanac:

Se pun Gnocchi la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Iaurtul se amesteca cu usturoiul, branza de vaci, sare si piper dupa gust.

Se incinge cuptorul la 180˚C. Se aseaza Gnocchi fierte si scurse intr-un vas termorezistent si se amesteca cu compozitia de iaurt. Se adauga rosiile tocate si spanacul , se amesteca usor, se stropesc cu uleiul de masline apoi se da la cuptor 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu spanac si ciuperci