Gnocchi picanti cu ardei copti si gambas prajit.

de Sylvia in Fructe de mare, 3 Oct 2013 | 4674 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

03.10.2013, 10:51

MotanLaOale 1

03.10.2013, 11:00

Anett 1

03.10.2013, 11:07

hmmm ce bunatate!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:07

ma bucur sa va regasesc !

Alina26 1

03.10.2013, 11:14

ce bunatate!!!!!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:16

ma bucur ca va place !

Rocsi 1

03.10.2013, 12:58

Ce bine arata preparatul tau Sylvia. Pup si sper ca esti bine

gaby_duceag 1

03.10.2013, 13:53

fata mea dragă

Sylvia 1

03.10.2013, 15:00

va imbratisez cu drag Rocsi si Gaby

laura_n 1

03.10.2013, 15:13

demential ce sa zic...raman marcata )

Corinuta 1

04.10.2013, 15:53

Ce bine arta! Iar de buni ce sa mai zic!

Sylvia 1

05.10.2013, 16:58

ma bucur ca va plac

LianaPopa 1

15.01.2014, 10:11

Arata foarte bine. Insa am o intrebare, poate e stupida: cum reusiti voi sa mancati crevetii nedecorticati in asa fel incat sa nu va murdariti, elegant si sa nu va enervati daca nu reusiti sa "extrageti" toata carnea de pe ei?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu sepii si creveti