Gogosari in otet

de Cofetarul Vesel in Muraturi, 1 Noi 2017 | 7803 vizualizari

 

Sper ca aceasta reteta o sa va placa. Daca v-a placut, va invit cu mare drag sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme de gogosari spalati si taiati in bucati
  • 2 litri de apa rece
  • 200 mililitri de otet
  • 150 de grame de zahar tos
  • 2 linguri desare
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • boabe de enibahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Pregatim saramura pentru gogosari. Punem pe rand intr-o oala apa, otetul, zaharul si condimentele. Amestecam bine pana se dizolva zaharul si punem oala pe foc si lasam la fiert saramura (trebuie sa clocoteasca 5 minute).

Dupa ce saramura a fiert, luam oala de pe foc, turnam gogosarii in saramura si ii lasam la oparit pana cand se vor raci complet. Apoi vom pune gogosarii intr-un borcan, vom turna peste ei saramura si vom pune borcanul la rece.

Dupa o zi, gogosarii vor fi numai buni pentru servit!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta