Gogosari in pasta de rosii

de alilianaa in Conserve, 4 Sep 2013 | 5051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,8 kg gogosari taiati fasii mai mici ( mai putin de un sfert)
  • un borcan de 800 g cu pasta de rosii
  • 150 ml otet
  • 100 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 5 foi dafin
  • 10 boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in pasta de rosii:

Din pasta de rosii, ulei, apa, otet, sare, piper, zahar, foi dafin se face o compozitie care se pune pe foc. Cand se incalzeste se adauga gogosarul taiat fasii si se lasa la fiert. Se fierbe pana cand ardeiul incepe sa fie ,, inghitit" de compozitia de pasta de rosii. Cand totul este gata se pune in borcane ( spalate, uscate) si se fieb pe baie de abur la foc domol pret de 45 de minute- o ora.

Se pun la rece in camara.

TIPS-URI

1

se poate folosi usturoi

2

se pot folosi ca garnitura la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

05.09.2013, 07:33

alilianaa 1

05.09.2013, 07:38

Dia, nici nu am mai pus de ceva vreme, daranul asta am prestat cateva borcanele..

alilianaa 1

05.09.2013, 07:38

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos