Gogosari in suc de rosii

de Michelle in Muraturi, 15 Sep 2009 | 11498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari,
  • 10 kg rosii,
  • sare,
  • apa,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in suc de rosii:

Gogosarii se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca  e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.

gogosarii ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosarii dintr-un borcan (in suc) lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

15.09.2009, 19:57

Foarte interesanta reteta! Se marineaza cumva in sucul de rosii, nu? ce gust au?

Michelle 1

17.09.2009, 16:19

isi mentin gustul lor de gogosar...si raman crocanti...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu gogonele