Pentru iubitorii de gogosari in otet acompaniati cu o frumoasa conopida, aceasta reteta este tare gustoasa de te lingi pe degete! ;)
 Intr-un ibric mare punem la fiert apa cu toate ingredientele enumerate si lasam sa dea in clocot.
     Intre timp spalam si curatam gogosarii, apoi ii taiem fasii mai grosute, iar conopida o spalam si o desfacem pe "floricele".
      Cand lichidul din ibric a inceput sa fiarba, oparim cateva secunde si gogosarii si conopida pana incep sa se inmoaie foarte putin.
      Pregatim borcanele ( mie mi-au iesit 2 mari si unul mai mic...cele din bol erau facuti din alta tura).
       Asezam conopida si gogosarii in bornane, apasam pentru a intra cati mai multi, apoi peste legume, turnam lichidul din ibric cu tot cu condimente.
      Punem capacul si le asezam cu gura in jos, acoperite cu o paturica si le lasam sa se raceasca pana a doua zi, apoi le transferam in camara.
Au iesit tare, tare buni si gustosi!