Gogosari si conopida in sos

de AnyCostescu in Conserve, 7 Oct 2014 | 9734 vizualizari

 

ADor aceasta salata de gogosari in sos.Iarna e numai buna de servit in loc de muraturi!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 1 conopida
  • 250 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 g zahar
  • 4 linguri mustar
  • 400 g bulion
  • 2 lingguri sare
  • boabe piper
  • coriandru
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie fasii.

Conopida se taiie buchetelee mici , se pune intr-o zita se spala si se lasa sa se stoarca.

Punem restul ingredientelor (fara gogosari si conopida) intr-o oala incapatoare.

Lasam sa fiarba 20 de minute.

Dupa acest timp adaugam conopida si gogosarii si lasam 5 minute.

Punem salata fierbinte in borcane si le intoarcem cu capacul in jos, sau pentru a fi siguri ca se sterilizeaza punem borcanele intr-o oala cu apa rece si dam la fiert pentru 20 minute din momentul in care incepe sa fiarba.

Se lasa borcanele la racit in apa in care au fiert, se scot, se sterg si se aseaza in camara (daca aveti)

Salata nu e buna de mancat imediat dupa ce ati facut-o,trebuie sa treaca minim 2 saptamani pentru a fi buna de mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

07.10.2014, 21:28

Tare buni sunt!

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:29

multumesc >>

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]