Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor

de naomy in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 4586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari rosii
  • 500 gr carne vita (75 %vita si 25 % porc)
  • o ceapa
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • 300gr pasta de rosii
  • 50 gr ulei masline
  • 3 ling orez
  • 5-6 boabe piper alb
  • un fir busuioc
  • un fir cimbru
  • piper,sare ,vegeta,usturoi dupa gust
  • o lingurita cilli macinat
  • o lingura faina
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor:

Spalam gogosari si ai pregatim pt umplere,separat  preparam  carnea care vine amestecata cu condimentele .

Orezul si oul si umplem gogosari pe care ai tapam cu faina si ai asezam intr-o cratita mai adanca de ceramica sau fonta.(sa aiba capac)

Prepararea sosului picant

 Se taie ceapa marunt si se caleste pana devine aurie ,punem  pasta de rosii peste si adaugam piperul,busuiocul , cimbru si lingurita de cilli si una sau doua cani  de apa si se  amesteca  pana se formeaza un sos mai subtire pe care  il turnam peste gogosarii si dam totul la cuptorul incalzit  25- 30 min....

Se serveste fierbinte cu smantana deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui