Gogosele a la Antzuka

de Georgia in Prajituri, 25 Mar 2010 | 13141 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase si se fac cat ai bate din palme.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1/2 cana de ulei,
  • 1/2 cana de sana sau iaurt,
  • 1 cana de zahar,
  • esenta,
  • coaja de portocala lamaie optional,
  • faina cat cuprinde,
  • o lingurita de bicarbonat stins cu otet sau praf de copt.
  • Cana sa fie de 250 ml.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele a la Antzuka:

Batem ouale cu mixerul bine, adaugam zaharul, uleiul, bicarbonatul sau praful de copt si sana sau iaurtul.
Dupa aceea adaugam faina si amestecam, trebuie sa iasa ca aluatul de gogosi facute cu drojdie. Lasam aluatul sa se odihneasca putin. Dupa aceea formam cu mana cerculete mici pe care le prajim in uleiul incins. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele a la Antzuka" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 20:04

Ramonaky 1

24.06.2010, 18:42

as manca si eu una

nadina73 1

24.06.2010, 18:51

5 furcu si fur una

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu crema de vanilie si glazura de zmeura