Gogosele ardelenesti

de Julie in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 11319 vizualizari

 

Gogosele ardelenesti sau bulete – asa li se mai spune acestor rontaieli, dupa cum ne dezvaluie Radu A. Roman. ”Nu-s rele, dar cer de baut!” ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea sau cascaval,
  • 3 oua sau 4 albusuri,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele ardelenesti:

Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.

Gogoselele se aduc la masa calde, cu smantana sau fara. Apoi: „un rachiu, alta gogosea, alt rachiu, alta gogosica…”

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele ardelenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Lau 1

04.02.2012, 15:02

bune

Carmen_g 1

04.02.2012, 18:29

Ce buneee

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat Brise