Gogoşele cu iaurt

de diaconta in Dulciuri, 9 Mar 2013 | 8752 vizualizari

 

Un „dulce” rapid,cu puţine ingrediente si deosebit de bun.Azi s-au potrivit de minune,le-am făcut rapid , le-am luat repejor la pachet şi am fugit în vizită.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt 10% grasime
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • ½ plic praf de copt
  • Sare
  • Vanilie
  • Coaja de lamâie
  • Ulei pentru prajit
  • Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu iaurt:

Iaurtul l-am amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea.

Am pus apoi faina peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.

Va trebui sa aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.

Am încins uleiul apoi am redus focul.

Cu ajutorul lingurii pentru înghetata am pus  compozitia în ulei.

Gogoselele nu trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.

Le-am întors pe ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.

Le-am scos pe un servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.

Le-am pudrat cu zahar si am servit cu dulceata de vişine.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]