Gogosele cu ton

de oanapl in Ton, 28 Iul 2017 | 5037 vizualizari

 

Această rețetă am luat-o din revista Practic în bucătărie.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apă
  • 100 g unt
  • 240 g făină
  • 3 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 conservă ton
  • sare
  • piper
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu ton:

Pui la fiert apa și untul, cu o linguriță de sare. Când începe să fiarbă, adaugi toată cantitatea de făină și amesteci energic, până când aluatul se desprinde de pereții vasului. Iei vasul de pe foc și lași compoziția să se răcească. 

Încorporezi ouăle pe rând, apoi pătrunjelul. Poți pune și ceapă verde tocată. Adaugi piper și tonul scurs. Omogenizezi aluatul.

Pui câte o linguriță de compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt. Le coci în cuptorul preîncălzit, la foc iute, timp de 10 minute, apoi alte 10 minute la foc mediu, fără să deschizi ușa cuptorului.

 Poți să prăjești câte o lingură de aluat și în baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]