Gogosele mexicane-churros

de epurasha2bb in Dulciuri, 13 Aug 2010 | 12184 vizualizari

 

am vazut multe variante dar in general au in comun form alungita si subtire si aromele de citrice si scortisoara

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 100 ml apa
  • ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele mexicane-churros:

Puneti pe foc apa cu un praf de sare si cand apa clocoteste adaugati faina amestecand cu un tel nemetalic.Adaugati si zaharul pudra.

Luati compozitia de pe foc si incercati sa obtineti un  aluat cat mai compact, fara cocoloase. 

 Umpleti o punga de ornare cu aceasta compozitie si faceti forme spiralate in tigaia cu ulei incins.

 Lasati-le pana devin aurii pe ambele parti, apoi scoateti-le pe o hartie absorbanta.

 Tavaliti cat sunt calde printr-un amestec de zahar brun si scortisoara.

Sunt delicioase!

TIPS-URI

1

puteti folosi un aparat special pentru gogosi mexicane , se gaseste la Decorix, daca nu aveti puteti folosi orice seringa normala de ornare sau o punga rupta la un colt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele mexicane-churros" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]