Gogosi cu Ceva Fin

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 21143 vizualizari

 

pufoase si aromate....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 1 iaurt de 450 gr iaurt de fructe
  • 1 cutie Ceva fin cremos Delaco
  • 15 gr sare
  • 150 gr.zahar tos
  • 50 ml ulei
  • coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu Ceva Fin:

Incalzim putin iaurtul la microunde, cat sa fie caldut.

Adaugam drojdia, crema de branza Ceva Fin, sarea, zaharul, coaja de lamaie, uleiul, zaharul vanilat. Amestecam totul foarte bine cu o lingura de lemn,apoi adaugam si incorporam faina. Obtinem un aluat elastic pe care-l intindem pe masa de lucru infainata.

Decupam gogosile cu ajutorul unor  forme rotunde, le asezam pe un prosop de bucatarie curat si le lasam sa dospeasca cca 15 min.

Incingem uleiul intr-o cratita (cca 600-700ml), cand e incins lasam sa plonjeze gogosile in baie de ulei, le intoarcem cand se rumenesc apoi le scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pudram cu zahar pudra si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]