Gogosi cu gem de capsuni

de AndreaE in Dulceata / Gem, 24 Mar 2014 | 3337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 25 gr drojdie
  • 150 gr zahar
  • 125 gr unt
  • Ulei de prajit
  • Gem de capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu gem de capsuni:

Drojdia cu o cescuta de apa calduta si o lingurita de zahar se pune la crescut.

Faina se amesteca cu ouale, zaharul, untul la temperatura camerei si laptele caldut. Apoi se adauga maiaua.

Se framanta toata compozitia , apoi se pune la dospit la loc caldut.

Cand a crescut , se intinde o foaie  , si cu o cana se taie rondele. Rondelele respective se mai intaind un pic , se adauga gem de capsuni si se impatura.  Se apasa bine marginile ca sa nu sa se desfaca la prajit.

Se pune ulei la incins , apoi se prajesc gogosile.

Cand s-au racit se presara zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceață clasică de vișine Panacris