Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

de Diana_Maria in Dulciuri, 17 Iul 2014 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calduta
  • aproximativ 500 g faina
  • un pliculet drojdie uscata (7 g)
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei
  • jumatate de borcan dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu dulceata de capsuni:

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam cei  50 ml de ulei. Se lasa la dospit o ora la loc cald. 

Cand aluatul este gata incepem modelarea gogosilor astfel: se ia o bucatica de aluat si din ea se face o bila care se aplatizeaza si in mijloc se face o gaura, care se umple cu dulceata apoi cu grija se trage de '' marginile'' aluatului si se unesc, si in final cu ajutorul mainilor se modeleaza gogoasa sub forma de bila. Gogosile astfel formate se prajesc in baie de ulei incins si cand sunt gata se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]