Gogosi umplute cu pateu de linte

de alilianaa in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • linte- 200 g
  • 2 fire de ceapa verde
  • un fir de usturoi verde
  • 150 g ulei de masline
  • sare
  • gogosi din aluat fraged ( din comert)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu pateu de linte:

Lintea de pune la fiert cu sare. Dupa ce a fiert (nu mai mult de juma de ora), se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa. 

Ceapa si usturoiul verde se toaca marunt. Se pun impreuna in blender si se maruntesc vartos. Se adauga ulei si sare dupa gust. 

Gogoselele: cu un pahar de marime potrivita se fac rondele de aluat si se pun la copt in cuptor pentru 15 minute. 

Cand acestea sunt gata, se scot, se taie la mijloc cu un cutit ( se fac capacele). Se umple cu pateul de linte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu pateu de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:33

Mama Mama...super...si mie imi place mult pateul de linte...o sa pun si reteta mea intr-o zi...place mult!

alilianaa 1

26.04.2013, 16:27

Cu drag,

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]