Gomboti( galuste) din paine

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2011 | 4624 vizualizari

 

Acesti gomboti se servesc cu mancarurile cu mult sos.
Noua ne plac cel mai mult alaturi de sosul vanatoaresc.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 chifle sau felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri gris
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomboti( galuste) din paine:

Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte.  Dupa ce s-a racit se adauga celelalte ingrediente.

Cu palmele umede se fac gombotii si se fierb 10 minute in supa sau apa cu vegeta facuta in casa. Ii lasam sa fiarba pina se ridica la suprafata. Se lasa in apa pina la servire, sa ramana calzi.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustosi alaturi de o mancare de limba cu masline, cu mult sos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomboti( galuste) din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]