Gratar cu sos "ciocolatiu"

de vero_closca in Peste, 2 Sep 2010 | 4621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg peste
  • 1 kg gogosar
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • putin chilli
  • 2-3 linguri otet balsamic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu sos "ciocolatiu":

cartofii se curata si se fierb in apa usor sarata dar la foc mic ca sa ramana intregi.se spala legumele si pestele si se usuca.pestele,vinetele si dovleceii se portioneaza,se ung cu ulei de masline,se presara cu sare,piper,cimbru si chilli si se frig pe gratarul incins.se pun si cartofii unsi si ei cu ulei si condimentati,se coc si gogosarii.din 50 ml ulei de masline,usturoi,sare,piper si optional,putin chilli se face un sos la blender. se serveste pestele alaturi de cartofi si legume stropite cu acest sos delicios!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu sos "ciocolatiu"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de cartofi noi