Guguluf cu caise confiate

de Bucataras Medi in Dulciuri, 9 Iul 2010 | 4029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu faina
  • 6 linguri cu zahar
  • 6 oua
  • 6 linguri cu ulei
  • 2 plicuri  zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • putin unt
  • o mana caise confiate
  • ciocolata sau topping de ciocolata
  • 2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni)
  • sare


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu caise confiate:

Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga treptat ca la maioneza uleiul apoi  faina. Se amesteca bine.

Separat se bat spuma albusurile cu un strop de sare si se adauga peste amestecul de mai sus . Se adauga esenta de vanilie si caisele confiate taiate cubulete si se omogenizeaza  bine. Forma de guguluf se tapeteaza cu putin unt si putina faina, se rastoarna amestecul de mai sus si se da la cuptor ladand sa se rumeneasca.

Facem testul scobitorii si cand este gata rumenit si facut scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si apoi rasturnam pe un platou.Se pudreaza cu zahar vanilat si se orneaza cu ciocolata topita si dulceata.Pentru ca nu am avut ciocolata am folosit topping de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu caise confiate" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe de padure si gem de mure