Cum mirosul si gustul capsunilor au invadat orasul am zis sa le pun la treaba ca e sezonul lor si am pregatit aceasta prajitura.. aromata si desigur foarte parfumata ..
In bolul de la mixer adaugam ouale cu praful de sare si batem bine pt circa 2 minute ,apoi treptat adaugam zaharul si lasam sa bata pt 10 minute la viteza maxima pt a dubla volumul compozitiei, adauga apa mixam si la final adaugam praful de copt.
Scoatem bolul mixerului si adaugam capsunile taiate cubulete si amestecam pt a incorpora capsunile in compozitie !
Batem bine si compozitia o rasturan in tava pentru guguluf unsa cu ulei si se da la cuptor preincalzit pt circa 40-45 minute. Facem testul cu scobitoarea pt a fi siguri ca s-a copt.
Scoatem guguluful de la cuptor si il lasam sa se raceasca in propia tava si si apoi il rasturanam pe platoul dorit.
Topim ciocolata la bain marin si cu ajutorul posului facem un frumos model pe suprafata gugulufului, asezam cateva capsuni pt ornament si se poate servi cu drag !!!