Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf

de diana_k in Prajituri, 4 Noi 2011 | 6785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 200g zahar,
  •  500g piure dovleac,
  •  50ml ulei,
  • 1 lingura scortisoara,
  •  7 linguri mari de faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • nuca taiata,
  • stafide
  • glazura
  • 100g ciocolata
  • 3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf:

Batem ouale spuma, adaugam treptat zaharul, mixam pana se topeste, turnam uleiul, apoi punem piureul de dovleac si amestecam usor Adaugam  nuca si stafidele si la urma faina si praful de copt. Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si presarata cu faina si coacem pana trece testul cu scobitoarea. Rasturnam guguluful pe o farfurie si il lasam la racit.

Se poate pudra cu zahar sau glasa cu ciocolata.

Pt piureul de dovleac: radem dovleacul, il calim cu o lingura de ulei pana se inmoaie.

Pentru glazura: incalzim bine laptele, punem ciocolata rasa si amestecam pana se topeste

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post, cu dovleac