Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

de Panacris in Prajituri, 25 Oct 2012 | 3846 vizualizari

 

Un dulce rapid si satios. Anycostescu multumesc ptr inspiratie>:D

 

INGREDIENTE

  • iaurt 500 g;
  • zahar tos 200 g,
  • oua 4 bucati,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • margarina Rama 100 g,
  • praf de copt 1 plic,
  • faina alba de grau cat cuprinde (ca sa fie un aluat ca si la chec!),
  • stafide aurii 100 g,
  • zmeura proaspata 250 g,
  • cicolata rasa 100g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat si margarina moale. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga la amestecul de oua, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La final se adauga stafidele, zmeura si ciocolata rasa, amestecand usor.

Se toarna in forma de guguluf si se pun la copt in cuptorul preincins,  la foc mediu cca. 50 de minute.

Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin. 

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui cu cacao,

2

se pot folsi si alte combinatii de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

25.10.2012, 20:35

normal,doar are tot ce-i trebuie ca sa fie bun

Rocsi 1

25.10.2012, 21:29

E asa mai de moldoveanca, dar merge

Bya Ralu 1

17.06.2013, 19:22

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Zebra