Guguluf cu lamaie si mac

de mihasara in Prajituri, 3 Apr 2013 | 3904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai
  • 250g margarina pentru prajituri
  • 150g zahar
  • 4 oua
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri de tuica
  • 250g zahar pudra
  • 100g mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu lamaie si mac:

  1. Ungem tava cu margarina si incingem cuptorul.
  2. Razuim lamaile si stoarcem sucul.
  3. Batem spuma margarina cu zaharul si ouale.
  4. Adaugam peste margarina, frisca lichida si faina amestecata cu praful de copt.
  5. Impartim comopozitia in doua parti.
  6. In prima jumatate adaugam coaja de lamaie si 2 linguri de suc iar in cealalta jumatate adaugam macul si tuica.
  7. Punem mai intai compozitia cu mac iar peste adaugam compozitia cu lamaie.
  8. Dam la cuptor pentru 50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
  9. Il lasam sa se raceasca si pregatim glazura din zaharul pudra amestecat cu sucul de lamaie.
  10. Il ornam si il lasam sa se usuce glazura inainte de a-l taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu lamaie si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]