Guguluf cu nuca si mascarpone

de La Ancuta in Prajituri, 10 Mar 2016 | 3900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 1 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g mascarpone
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuca si mascarpone:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu.
Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam.

Turnam compozitia in tava de guguluf sau intr-o tava de chec si dam la cuptor, la foc potrivit pentru ~ 50 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Scoatem pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca complet apoi pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

ca masura am folosit un pahar de 250 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

12.03.2016, 11:44

Multumesc, fete dragi

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:51

Ce bunatate

La Ancuta 1

16.05.2016, 11:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de gutui (de post)