Gulas cu carne de porc, vin si legume

de reisnaor_2006 in Porc, 28 Mar 2015 | 6450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  • 4 linguri suc de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 150 ml vin
  • boia de ardei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc, vin si legume:

Carnea se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se prajeste in ulei incins, apoi se adauga ceapa si usturoiul taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei şi oregano, se stinge cu vin indoit cu apa şi se lasa sa fiarba inabusit.

Cartofii, morcovii si telina se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun peste carne si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se adauga apoi sucul de rosii si ardeiul gras taiat fidelute. Se mai lasă pe foc 10-15 minute si se potriveste la gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc, vin si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc